traiteur

Vers & lekker voor bij jou thuis

Maak kennis met ons ruim aanbod aan verse seizoensgebonden gerechtjes. Bestellen kan dagelijks via onze online webshop. Heb je vrienden op bezoek en geen zin om te koken? Bestel dan je favoriete Parazaar gerecht zonder meerkost in grote mooie schalen. Feestje in het vooruitzicht? Wij verzorgen ook met veel passie uw catering op maat. Vers & lekker voor bij jou thuis!

Hoe werkt onze webshop?

Bestel onze afhaalgerechten per stuk via onze webshop, of in een schotel voor 2/4/6 pers.

Bestel de dag voordien tot 16u om de volgende dag af te halen.

Voor delivery@work vanaf €50 op vrijdag vermeld delivery@ met de gegevens van jouw bedrijf en eventuele opmerkingen.

Catering

Staat er binnenkort een etentje, verjaardag, communie of trouwfeest op de planning? Wij zorgen voor de gepaste menu en een zorgeloos feest. Van brunch tot verfijnde hapjes, BBQ sides of uitgebreide walking dinner met of zonder personeel. Alles is bespreekbaar! Bekijk de folder of contacteer ons gerust voor meer info.

Ottolenghi Buffet

Zoek je een formule die altijd scoort? Ga dan voor ons Ottolenghi buffet. Dat is een uitgebreid assortiment aan bowls en schalen met veel verschillende kleuren en smaken gebaseerd op de welgekende chef Ottolenghi. 

Business catering

Wij verzorgen met veel passie de catering van uw event, meeting, teambuilding of receptie. Van ontbijtboxen tot lunch of walking dinner. Geef uw events de aandacht die ze verdienen. Kom je liever tot bij ons? Neem dan even een kijkje in onze Maison. Mail ons gerust voor meer info.

Parazaar x Studio Slow Kortrijk

Onthaasten & (h)eerlijke catering: een topcombo! Investeer je graag mee in de zelfzorg van je lieftallige team? Of ben je op zoek naar een eenmalige leuke team activiteit of workshop voor je team? Kies dan voor een gezond ontbijtje of gevarieerde lunch & onthaastingssessie van studio Slow Kortrijk en draag zorg voor de mentale en fysieke fitheid van je lieftallig team.